keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kirppistelyä Jyväskylässä ja aleshoppailua Stockan outletissa

Keski-Suomen reissulla pääsin kirppistelee Jyväskylään ja tänään kun kotiuduttiin, niin polkasin heti Stockan outletin aleen. :) Tässä saalista:


Pentikin koristetyynynpäällinen Stockan outletistä kustansi hieman yli 3€. Tämä tulee makkariin. Laitoin tuonne sisälle vanhan tummansinisen tyynyn. Tää on paljon raikkaampi ja sängyn päällä olevat tyynyt on nyt täydellinen yhdistelmä!


Kankaita kirppikseltä. Tai siis tuo punainen (eläinten kuvilla) on pussilakana ja tuo vihreä-ruskea-kuvioinen on liina, mutta kankaiks meinasin nää laittaa. Ellen sitten pussilakanaa säästä. :) Näistä kahdesta maksoin ehkä aika paljon eli 7€ yhteensä, mutta kun oli pakko saada. :) Ruskea ja punainen kangas lähti muutamalla eurolla.


Että mä voinkin rakastaa kaikenmaailman retrokenkiä (tai ihan sama onks ne oikeesti retroa, kunhan on kivannäkösiä eli esimerkiksi tämän näkösiä :D). 2€/kpl oli nämä ihanuudet (ja kirppikseltä juu löytyi). Namnam! <3


Leolle ihan uusi puinen palapeli kirppikseltä 1,5€.


Vero Modan t-paita Stockan outletista 1,70€ ja tuo ihanan-kamala-niinällöretro meikkipussi maksoi 0,50€ kirppiksellä. :)


Pinkki toppi Stockan outletista parilla eurolla. Hame ja paita kirppikseltä maksoivat yhteensä jotakin pari euroa.


I-H-A-N-A korkeavyötäröinen Vero Modan hame Stockan outletista 8,90€ ja tuo toppi maksoi kirpulla 0,5€.

Kahden viimeisimmän kuvan vaatteita tuskin yhdistelen ihan noin. Tulee jo minunkin makuun liian retroa. :D Kunhan nyt kuvasin ne noin... Luultavasti yhdistän vain yhden retron johonkin vähän nykyaikaisempaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti