sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kirppislöytöjä + normiostoksia

En ole mitään ostoksiakaan tänne aikoihin päivitellyt, tässä siis jotain mitä nyt muistin.


Pitkähihaisia ja pitkälahkeisia yökkäreitä kun alettu taas käyttää, niin siirryttiin nyt ihan pyjamamallisiin. Muutamia kokopukuja on viel kaapissa ja käytetään nyt niitä viel tovi, kun kerta mahtuvat. Mut jatkossa sit pyjamia. Nämä ihanuudet KappAhlista. Leijona ihan normihinnalla (tai no käytin kyl -25% alekupongin tuohon) ja tuo toinen maksoi alessa vaan 4,5€. Leijonayökkärin paita on tuossa kuvassa repästy suoraan pyykkikorista, joten siksi pikkuisen tahrainen.


Lindexin veluurihousuja herkullisissa väreissä. Näitä tarttee varmaan viel hamstraa lisää tässä seuraavassa koossa, eli 86. Meidän tirppana kun käyttää vielä 80 senttisiä housuja. :) Nää piti ihan Lindexin nettiputiikista tilata, kun ei tuol Jumbossa ole ikinä mitään kokoja jäljellä.


BabyGapin farkkuja 2,5€/kpl kirpulta. Vasemman puoleisissa on fleecevuori sisällä.


Lindexiltä normihintaiset housut+paita.


Lindexiltä edelleen ihan normihintaisia.


H&M:n paitoja kirpulta 1€/kpl.


Po.pin paitoja kirpulta. Kaks ylintä on kokoa 98 eli menee jemmaan. Oon antanu itelleni luvan ostaa merkkivaatteita isommassakin koossa, jos sattuu halvalla löytyy kivoja. :) Tuo siili t-paita on kokoa 86/92 ja on varmaankin ens kesänä hyvä. Oikeen alakulman paita on juuri nyt sopiva. Kaikki muut paidat 2,5€/kpl, paitsi oikealla yläkulmassa 4€.


Kirpulta 3pommes kauluspaita 2€ ja neule on H&M:stä normihinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti