keskiviikko 29. joulukuuta 2010

H&M:n uutuudet

Noniin, voihan H&M:n uutuudet sentään. En vielä edes vilkaissut naisten puolelle, kun sekosin jo siellä lasten puolella ihan tarpeeks. Tekis mieli laittaa tilausta hetihetiheti! Nää kevään värit on niiiin ihania. Vihdoinkin taas oikeita värejä! Mä niin inhoon tälleen keskellä talvea kauppojen lastenvaatevalikoimaa. Kaikenmaailman kauluspaitoja, siistejä housuja ynnä muuta. Punasta, mustaa, valkosta, harmaata. Eli TYLSÄÄ! Mut sit kun kevät ja kesä jälleen koittaa, niin tulee kauppoihin taas raikkaita värejä. 
Nää kuvat on nyt ihan säälittävän pieniä, mutta H&M:n sivuilta näkee paremmin. Tällasia siis tahtoisin Leolle. Tuo neuletakki on söpö! Leolta löytyy tällainen oranssina ja tuo sininen ois aika soma myöskin.

Ja perustrikoopaitoja tarvitaan aina. Meille tulis ainakin vihreä ja keltainen ja löytyihän sieltä muitakin herkkuja värejä.
Mä tykkään Leolle yhdistellä yksvärisiin pitkähihasiin t-paitoja päälle tai sit pitää niitä yksistään jonkin värikkäämpien/kuviollisten housujen kanssa.

Ja voi vitsi näitä söpöjä bändipaitoja! Rollari- ja Beatles paidat ois saatava. Tuo Beatles varsinkin on vaan niin söpö ja hassu. :)

Hihattomia täytyy kesällä olla! Yksväriset hihattomat on toki parhaita, niin voi yhdistellä aika vapaasti sit yksvärisiin alaosiin. Muitakin kivoja värejä löytyi, mut keltainen lähtis meille ainakin. Sopis niin kivasti ruskeiden froteeshortsien kanssa.

Ihanaa raitaa! Niin kesäiset värit. Namnam.

Ja raitaa myöskin hihattomassa. Herkku väriyhdistelmä tässäkin! Ja perus turkoosi hihaton mahtuis kyl kans Leon kaappiin. 

Shortseja ei voi koskaan olla liikaa. Meiltä kyl varmaan viime kesältä mahtuu melkeen kaikki shortsit ens kesänäkin. Viime kesänä ne shortsit oli lähinnä capreja tai jopa kokopitkiä housuja (:D), joten jospa ne ois shortsin mitoissa seuraavan kesän tullessa. Nää ois varmaan taas sit mallia caprit, mut sopis semmosetkin joukkoon.

Söpöiset chinot! Haluisin itelleni jotkut chinot, mut en tiedä osaisinko kuitenkaan käyttää niitä mitenkään fiksusti. Tai siis mulla tulee jotenki läski olo chinoissa. :D Ehkä oon kokeillu sit liian pussittavia chinoja, nää lasten versiot ei nimittäin ainakaan kovin pussilta näytä.

Ja sukkia tarvitaan aina. Näistä sukista löytyy vaikka mitä viidakon eläimiä. PAKKO SAADA! :)

Ja tämmönen huivi, niiiin ysäri ja niiiin pakko saada Leolle ens kesäks.

Ja tarviihan jätkä tietty tennaritkin ja nää ois kyllä ihan parhaan väriset! En vaan tiiä, että viittiskö H&M:ltä kuitenkaan ihan kenkiä ostaa lapselle... Vaan eipä se nyt yhillä ja samoilla kengillä kuitenkaan koko kesää käppäile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti