keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulua ja lahjoja

Monessa blogissa on vilkkunut joululahjoja, joten taidanpa minäkin vähän esitellä meidän saalista.


Alkuun kuusen koristelua. Vietettiin siis joulu Keski-Suomessa miehen veljen luona. Myös oma äitini lähti mukaan ja paikalla oli myös miehen kaksi siskoa + miehen äiti. Rauhallisissa merkeissä meni joulu ja tuli syötyä ittensä ähkyyn useamman kerran! :) Tässä kuvassa koristellaan kuusta mummon (minun äitini) kanssa. Leo tosin lähinnä toi mummolle koristeita ja käski mummon laittaa ne kuuseen. :D Ja tiukka komennus kuului: "Apa!" Jostain syystä mummo on Leon mielestä apa. :)


Myös kummit kävi kyläilemässä joulun aikana. Tässä kuusta koristelee Leon kanssa molemmat kummitädit, joista tuo mustapaitainen on myös miehen sisko ja minun rakas ja pitkäaikaisin ystävä. <3


Kuusen luona naurattaa niin kovasti. :) Leo on niin hassu, kun se rupee nauraa rätkättää jos muutkin nauraa. Ja sit kun se on sellasta tekonaurua. Niin hassun kuulosta! :D


Tässä vähän omaa lahjasaalista. Marimekon essu, lämpörullat ja Äiti on vähän väsynyt -muki. Kunnon emäntä siinä siis lahjat yllään. :D Lisäksi sain lahjakortin hierontaan ja kasvonaamiotuubin. Ja sit sain Nominationiin uuden palan, mut koska mulla on jo se pala, niin se menee vaihtoon. Yritin jo käydä Stokkalla sitä vaihtaa, mut joulun jälkeen valikoima oli aika surkea. Otin siis lahjakortin ja käyn tammikuun lopussa ostaa mieleisen palan, kun saavat täydennystä. Yhteisinä lahjoina saatiin miehen kanssa iso taulu valokuvasta, joka on napattu viime kesänä. Ollaan siinä kuvassa miehen kanssa soutelemassa auringonlaskun aikaan. Lisäks saatiin yhteiseks lahjakortti Intersportiin ja Herra Hakkaraisen perhekalenteri.


Sitten Leon lahjoihin. Leo sai tällaset hienot ruokailuvälineet. Ei vielä löydykään meiltä Leolle muita ruokailuvälineitä kuin muovilusikoita, joten tämä on oikein tarpeellinen paketti.


Lahjat muuten kävi joulupukki tuomassa. Ei vaan ole nyt kuvia siitä hetkestä, kun ne kaikki kuvat on videokamerassa eikä sitä ole kukaan (eli mies) vielä purkanut. Leo katseli ensin mummon sylistä joulupukkia ja sormikin meni suuhun, kun oli niin ihmeellistä. Mut nopeesti Leo pukkiin tottu ja poseeras lopulta samassa kuvassakin pukin kanssa. :) Tässä kuvassa osa legopalikoista mitä Leo sai. Näillä onkin rakenneltu ahkerasti viime päivinä. Tais tuo toinen kummitäti lukea mun ajatukset, kun mietin, että legot olis tosi kova juttu!


Ja autoja tottakai! Autot on tärkeintä mitä olla voi. Piipaa-autoja :)


Ja paljastuihan sieltä paketista myös Audi. Eikä tietenkään mikä tahansa Audi, vaan samanlainen Audi mikä isilläkin!


Traktori ja maatilan elukat. Ja ääntä lähtee tästä lelusta ihan tarpeeks. No, Leo viihtyy joten äiti ei valita!


Isoimmasta paketista paljastui potkumopo! Tää on vielä pikkasen iso Leolle, mutta ens kesänä varmasti oikeinkin sopiva. Tällä hetkellä Leo vaan taluttaa mopoa ja sanoo "nönnööö, nööööö, nöööö" :D Niin ja lukee tietenkin mittareita, joita Leo luulee kelloiksi ja sanoo "kikka" eli tiktak.


Vaatteitakin Leo sai. Ja kaikki miellyttää kyllä äitin silmää oikein kovasti. Sukkiakin tuli, mutta niitä en nyt jaksanut kuvailla.


Toinen täti oli tehnyt tämmöisen suloisen tyynyn Leolle.


Loppuun vielä tämän päivän tylsistelyasua. Mua siis tylsistyttää ihan urakalla. Toista päivää jo ollaan Leon kaa kahestaan kotona ja päätä vähän hajottaa. Lisäks Leo on taas räkänen, joten en viitti viedä sitä uloskaan riehuu. Plaah

Niin, siis asuna tänään:
Farkkuleggarit Lindex
Farkkupaita KappAhl
Villasukat äitin tekemät (käytän noit villasukkia joka päivä, sopii kaikkiin asuihin <3)

Huomenna pitäis tulla muutamat kaverin lapsineen kylään, joten tulee jotain eloa. Niin ja aamulla mulla on heti ysiltä ajotunti. Ajotunnin jälkeen voisin ehkä jopa pyörähtää vähän toimistolla, kun sielläkin olis hoidettavia juttuja... vaikka siis mullahan on loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti