perjantai 3. joulukuuta 2010

Vaatteita loppuvuoden juhliin

Huomenna tarttis viettää 25v synttäreitä ja mennä kattoo kaverin keikkaa. Mutta, mitähän sitä laittas päälle? Tässä ois muutama vaihtoehto. Älkää kiinnittäkö huomiota tukkaan ja naamaan, ne ei ole juhlakunnossa näissä kuvissa. :D Korujakaan en ole juurikaan miettiny vielä. Täytyy kaivella laatikoita...


Tää mekko on Lindexiltä ostettu joskus vuosiavuosia sitten. Nuo eläinkuviot kun on taas joka lehtien sivuilla, niin kaivelin tuon esiin. Kengät on ne ihanat O.I.Sin popot, jotka jo aiemmin oon esitelly.


H&M:n mekko ja samat kengät. Tästä mekosta tykkään tosi paljon, kun noita "ryppyjä" tai siis laskoksia riittää ja ne voi asetella niin ettei mahamakkarat hirveesti pistäis silmiin. :D


Tän mekon tilasin Bubbleroomista. Yritin takaapäin kuvailla, että näkyis tuo selän kaunis pitsi. Voi luoja tuota mun Jennifer Lopez takapuolta <:)


Sama mekko edestä. Helmassa on siis leveä resori ja tuo mekko pussittaa siihen resoriin. Voi siis syödä ja juoda rauhassa. ;) Kengät on samat ihanuudet kuin aiemminkin.

Niin että mitähän sitä laittas huomenna päälle?

Ja onhan mulla tietenkin muitakin mekkoja tuolla kaapissa, mut nää nyt kaivelin semmosiks potentiaalisiks vaihtoehdoiks. En ole noihin ainakaan ehtiny viel kyllästyy, kun ekaa oon käyttäny viimeks kesällä ja kahta vikaa en ole käyttäny kertaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti